Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011


 


- Το βιβλίο είναι διαθέσιμο μέσω αντικαταβολής (τηλεφωνικά 6986 533 860, 6937 417 484, τηλ. 211 710 04 25 ή book@thepangea.org This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ).
- Online παραγγελίας από την παρούσα ιστοσελίδα: πατήστε εδώ για τη σχετική υποσελίδα παραγγελιών.
- Μπορείτε να προμηθευτείτε το βιβλίο από τα γραφεία μας, στην διεύθυνση Νεόφρονος 3 Αθήνα (δείτε χάρτη), την Δευτέρα και την Τετάρτη από τις 18:00 έως 21:00
Σε κάθε περίπτωση, κατά την παραγγελία σας απαιτούνται τα εξής στοιχεία:
Ονοματεπώνυμο παραλήπτη,
Διεύθυνση αποστολής (οδός, αριθμός, ταχυδρομικός κώδικας, πόλη, χώρα)
Τηλέφωνο επικοινωνίας (σε περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα)


από ...
Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε στα χέρια μας, το βιβλίο του Jacque Fresco "The best that money can't buy" στην Ελληνική του έκδοση με τον τίτλο «Ότι αξίζει δεν κοστίζει».

Στο βιβλίο αυτό ο Jacque Fresco παρουσιάζει τις πρωτοπόρες και καινοτόμες προτάσεις του για ένα κόσμο βιώσιμο και ασφαλή, ένα κόσμο όπου η φτώχεια, οι στερήσεις, η πολιτική και ο πόλεμος μπορούν να βρεθούν για πάντα στο παρελθόν της ανθρώπινης εξελικτικής ιστορίας.

Το βιβλίο αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο για όλους όσους θα ήθελαν να μάθουν αλλά και να κατανοήσουν τι είναι η Οικονομία Των Πόρων η οποία αποτελεί το θεμέλιο του Venus Project και αποκτά μια πολύ ιδιαίτερη σημασία μέσα σ’αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία και καμπή του κόσμου μας προσπαθώντας να δώσει λύσεις στα αδιέξοδα τα οποία όλοι οι άνθρωποι, σ’ολόκληρο τον κόσμο, καθημερινά αντιμετωπίζουν.
Το βιβλίο με τον τίτλο «Ότι αξίζει δεν κοστίζει», κυκλοφορεί από 6 Οκτωβρίου του 2011 από την ΠΑΝΓΑΙΑ Α.Μ.Κ.Ε. και τις Εκδόσεις iWrite, για όλο το ελληνικό και κυπριακό αναγνωστικό κοινό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου